Polițista din Arad, fost purtător de cuvânt al IPJ Arad a fost tratată de o afecțiune gastrică la un spital externată ca „vindecată”. Ulterior însă, a urmat o criză, iar familia a decis să o aducă la Cluj, unde a ajuns în stare de inconștiență.

Familiei i s-a transmis să se pregătească de înmormântare

Starea soției dumneavoastră este extrem de gravă. Nu știm ce se va întâmpla peste noapte.

Căutați-vă un loc de cazare, însă doar pentru o noapte…“, i s-a spus lui Daniel, soțul Lorenei. „Noaptea, la ora 4, mi s-au trimis analizele soției. Pancreasul, care are valori normale între 28 și 100, era de 1.300! Ficatul, care are o valoare maximă de 35, la Lorena era de 1.000!

Am dat telefoane la Arad, unde am discutat cu mai mulți medici. Mi-au spus că rezultatele analizelor sunt de cancer pancreatic în fază finală și să mă pregătesc de înmormântare. Au fost cele mai groaznice momente pe care le-am putut trăi vreodată ”, a mai povestit Daniel.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a fost reținut după ce a acostat într-un parc două minore și le-a dus la el acasă

Surprinzător sau nu, diagnosticul nu a fost de cancer. Medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor din Cluj au tratat-o ireproșabil pe polițista din Arad, iar starea ei de sănătate s-a ameliorat vizibil într-o săptămână.

Ulterior, ea a fost externată, iar astăzi se simte bine.

„Am fost la control după șase săptămâni, drumul până la vindecare e lung, dar lucrurile decurg normal ”, a transmis soțul Lorenei.

Citește și: O tânără de 19 ani din Buzău și-a pus capăt zilelor într-o magazie

Familia a decis să o dea în judecată pe doctorița din Arad care a externat-o pe polițistă.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si