Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O polițistă din Arad a fost salvată de medici, după ce familiei i s-a spus să se pregătească de înmormântare

Lorena Radu, dar și familia ei, au trecut prin momente greu de imaginat, după ce a polițista a primit un diagnostic crunt: cancer.

Laura Macovei,

O polițistă din Arad a fost salvată de medici. Familiei i s-a spus să se pregătească de înmormântare

[Sursa foto: colaj]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițista din Arad, fost purtător de cuvânt al IPJ Arad a fost tratată de o afecțiune gastrică la un spital externată ca „vindecată”. Ulterior însă, a urmat o criză, iar familia a decis să o aducă la Cluj, unde a ajuns în stare de inconștiență.

Familiei i s-a transmis să se pregătească de înmormântare

Starea soției dumneavoastră este extrem de gravă. Nu știm ce se va întâmpla peste noapte. Căutați-vă un loc de cazare, însă doar pentru o noapte…“, i s-a spus lui Daniel, soțul Lorenei. „Noaptea, la ora 4, mi s-au trimis analizele soției. Pancreasul, care are valori normale între 28 și 100, era de 1.300! Ficatul, care are o valoare maximă de 35, la Lorena era de 1.000!

Am dat telefoane la Arad, unde am discutat cu mai mulți medici. Mi-au spus că rezultatele analizelor sunt de cancer pancreatic în fază finală și să mă pregătesc de înmormântare. Au fost cele mai groaznice momente pe care le-am putut trăi vreodată ”, a mai povestit Daniel.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Un bărbat a fost reținut după ce a acostat într-un parc două minore și le-a dus la el acasă

Surprinzător sau nu, diagnosticul nu a fost de cancer.

Medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor din Cluj au tratat-o ireproșabil pe polițista din Arad, iar starea ei de sănătate s-a ameliorat vizibil într-o săptămână. Ulterior, ea a fost externată, iar astăzi se simte bine.

„Am fost la control după șase săptămâni, drumul până la vindecare e lung, dar lucrurile decurg normal ”, a transmis soțul Lorenei.

Citește și: O tânără de 19 ani din Buzău și-a pus capăt zilelor într-o magazie

Familia a decis să o dea în judecată pe doctorița din Arad care a externat-o pe polițistă.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI