Toţi, atât colegii, cât şi familia, şi-au unit eforturile pentru ca femeia, mamă a doi copii, să beneficieze de cel mai bun tratament.

Alexandra a lăsat în urmă 2 copii

Polițista a luptat mult pentru copiii ei, dar şi pentru cei care au înconjurat-o cu multă iubire. Dar nu a fost suficient. Deşi i-a părut rău că se duce până în ultima clipă, Alexandra a obosit în faţa cumplitei maladii şi a cedat.

Astfel, doi copii cu vârste de 6 şi 8 ani au rămas fără mama lor.

Citeste si: Tragedie în sportul românesc. Fost campion la Dinamo a murit la doar 23 de ani

Cine a anunțat moartea polițistei

Cu părere de rău, Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, a fost cel care a anunțat moartea Alexandrei.

”Am rămas cu toții împietriți la aflarea cumplitei vești. Colega noastră din cadrul Brigăzii Rutiere, Alexandra Iordache, a pierdut lupta cu cancerul.”, a scris Bogdan.

Alexandra Iordache[Sursa foto: https://www.bogdanbanica.com/]

Pentru a o ajuta pe polițista Alexandra să înfrângă temuta boală, colegii și familia ei au organizat organizate evenimente sociale, culturale și sportive pentru a o sprijini.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Noua boală care face ravagii. Ce este „ciuperca neagră” sau mucormicoza

”Încă de când a aflat cumplitul diagnostic, Alexandra a început să lupte din răsputeri, fiind încrezătoare că va supraviețui.

Tratamentul fiind unul foarte costisitor, familia, colegii și prietenii s-au mobilizat încercând să o ajute. Au fost organizate evenimente sociale, culturale și sportive pentru a o sprijini, toate acestea fiind mediatizate la nivel național.”, a mai precizat Bogdan Bănică.

Alexandra era o fire veselă și optimistă

Bogdan Bănică a caracterizat-o pe Alexandra ca fiind o fire veselă și optimistă, care făcea pe toată lumea să zâmbească.

”Cu toate acestea, se pare că îngerii aveau nevoie de ea în cer, așa că Dumnezeu a chemat-o la el. Mult prea devreme, la doar 41 de ani. Fire veselă și optimistă, reușea să aducă zâmbete pe chipurile tuturor celor cu care interacționa. Avea o energie aparte, își adora copilașii, își iubea mult familia și profesia, aceea de polițist rutier.

Alexandra a murit de cancer politista brigada rutiera
Alexandra a murit de cancer[Sursa foto: https://www.bogdanbanica.com/]

Îi părea nespus de rău că se duce…până în ultima clipă a spus că îi pare nespus de rău”, mi-a povestit prietena ei cea mai bună, a scris Bogdan Bănică pe blogul său.

„Rămâne un gol imens în urma ta, Alexandra, și știm că sufletul tău bun ne va veghea de undeva de sus. Odihnește-te în pace, draga noastră colegă… ”, a încheiat Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si