Close sidebar
Close sidebar

O polițistă din cadrul Brigăzii Rutiere s-a stins la doar 41 de ani. Ce boală cruntă avea aceasta

Alexandra Iordache, o poliţistă de la Brigada Rutieră din Bucureşti, a murit la vârsta de 41 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul, lăsând în urmă doi copii minori.

Andreea Bolocan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Toţi, atât colegii, cât şi familia, şi-au unit eforturile pentru ca femeia, mamă a doi copii, să beneficieze de cel mai bun tratament.

Alexandra a lăsat în urmă 2 copii

Polițista a luptat mult pentru copiii ei, dar şi pentru cei care au înconjurat-o cu multă iubire. Dar nu a fost suficient. Deşi i-a părut rău că se duce până în ultima clipă, Alexandra a obosit în faţa cumplitei maladii şi a cedat. Astfel, doi copii cu vârste de 6 şi 8 ani au rămas fără mama lor.

Citeste si: Tragedie în sportul românesc. Fost campion la Dinamo a murit la doar 23 de ani

Cine a anunțat moartea polițistei

Cu părere de rău, Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, a fost cel care a anunțat moartea Alexandrei.

”Am rămas cu toții împietriți la aflarea cumplitei vești. Colega noastră din cadrul Brigăzii Rutiere, Alexandra Iordache, a pierdut lupta cu cancerul.”,

a scris Bogdan.

Alexandra Iordache [Sursa foto: https://www.bogdanbanica.com/]

Pentru a o ajuta pe polițista Alexandra să înfrângă temuta boală, colegii și familia ei au organizat organizate evenimente sociale, culturale și sportive pentru a o sprijini.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Noua boală care face ravagii. Ce este „ciuperca neagră” sau mucormicoza

”Încă de când a aflat cumplitul diagnostic, Alexandra a început să lupte din răsputeri, fiind încrezătoare că va supraviețui.

Tratamentul fiind unul foarte costisitor, familia, colegii și prietenii s-au mobilizat încercând să o ajute. Au fost organizate evenimente sociale, culturale și sportive pentru a o sprijini, toate acestea fiind mediatizate la nivel național.”, a mai precizat Bogdan Bănică.

Alexandra era o fire veselă și optimistă

Bogdan Bănică a caracterizat-o pe Alexandra ca fiind o fire veselă și optimistă, care făcea pe toată lumea să zâmbească.

”Cu toate acestea, se pare că îngerii aveau nevoie de ea în cer, așa că Dumnezeu a chemat-o la el. Mult prea devreme, la doar 41 de ani. Fire veselă și optimistă, reușea să aducă zâmbete pe chipurile tuturor celor cu care interacționa. Avea o energie aparte, își adora copilașii, își iubea mult familia și profesia, aceea de polițist rutier.

Alexandra a murit de cancer [Sursa foto: https://www.bogdanbanica.com/]

Îi părea nespus de rău că se duce…până în ultima clipă a spus că îi pare nespus de rău”, mi-a povestit prietena ei cea mai bună, a scris Bogdan Bănică pe blogul său.

„Rămâne un gol imens în urma ta, Alexandra, și știm că sufletul tău bun ne va veghea de undeva de sus. Odihnește-te în pace, draga noastră colegă… ”, a încheiat Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI