Elena Atena Banuţ, angajata a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, a depus o plangere penala la Parchet, dupa ce a fost hartuita de un tanar de 30 de ani, administratorul strandului. Scenele terfiante ar fi avut loc chiar sub privirile mamei sale.

„Am depus o plangere penala impotriva celui care m-a agresat, administrator al strandului din Orastie. Incidentul s-a petrecut, in timp ce ma aflam cu mama mea in strand.

I-am dat banii acestuia si i-am spus ca nu imi trebuie braţara de intrare, pentru ca nu vreau sa ma bronzez cu urme. In acest moment, el a inceput sa imi vorbeasca urat. Mi-a spus „mars afara””. In acel moment m-am aprins si eu. Stia ca sunt poliţista. A inceput sa ma impinga, m-a lovit si zgariat. A fost o altercaţie, in urma careia am avut de suferit. Medicul a stabilit ca am nevoie de sapte zile de ingrijiri medicale pentru a ma recupera”, a declarat tanara, pentru adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Parchetul de pe langa Judecatoria Orastie a deschis un dosar penal pentru loviri si alte vioente.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si