Femeia este acuzată de trafi de influență, iar aceasta și-ar fi însușit în fals calitatea de comisar de poliție. Aceasta ar fi convins o persoană să îi dea suma de 2.000 de euro pentru a-i facilita angajarea.
Denunțătorul a fost chiar persoana care a fost pusă să dea suma de bani.

Citește și: DNA: Contabila unei primării din Argeș, arestată după o delapidare de 2 milioane lei

Femeia acuzată de trafic de influență a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată magistraților de la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Contabila unei primării din Argeș, arestată după o delapidare de 2 milioane lei

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a informat miercuri cu privire la arestarea preventivă a contabilei unei primării din Argeș, pe motiv de abuz în serviciu și fals. Prejudiciul adus de femeie: aproape două milioane de lei. Contabila Primăriei Corbi a fost arestată preventiv, miercuri, pentru  abuz în serviciu şi fals, într-un dosar instrumentat de DNA Piteşti, ea fiind acuzată că a făcut plăţi ilegale către o firmă administrată de fiica sa. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Doi polițiști au fost atacați de un bărbat în pijamale, după ce i-au bătut la ușă pentru că făcea scandal. „Știi când trebuie să mergi la muncă, dar nu știi cum te mai întorci”

Elena Grosanu a candidat din partea PSD la alegerile locale din iunie 2016, însă locuitorii l-au preferat atunci pe contracandidatul liberal.

Conform unui  comunicat de presă  al DNA, Elena Groşanu, la data faptelor contabil în cadrul Primăriei comunei Corbi, este cercetată pentru abuz în serviciu, ea obţinut pentru sine sau pentru altul

un folos necuvenit (808 acte materiale), fals intelectual (106 acte materiale) şi uz de fals (106 acte materiale).

Citește și:  Angajatul unei primării din Mureș a fost reținut pentru luare de mită

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si