Canadianul a călătorit până în România pentru o vacanță, alături de soția sa. La finalul experienței, el s-a oprit la un restaurant din interiorul aeroportului, pentru a degusta pentru ultima dată celebri mici. Au mâncat, însă, la final au avut de achitat o sumă uriașă de bani pentru o porție de doi mici.

Citește și: Guvernul caută în continuare soluții pentru facturile la energie. Ciucă: "Discutăm despre o decizie pentru o piaţă semi-reglementată"

Turistul a dat de înțeles că regretă că a ales România ca destinație de vacanță. El a rămas uimit pe loc de prețul preparatului.

Cât a costat o porție cu doi mici în Aeroportul Otopeni

Doi parteneri din Canada au ales ca destinație de vacanţă România. La finalul experienței din țara noastră, cei doi s-au oprit să ia masa într-unul dintre restaurantele din aeroport. Totuși, se pare că prețul plătit pentru preparat i-a făcut pe cei doi să plece dezamăgiți.

Citește și: Urmează cea mai grea iarnă. Jumătate dintre români se tem că nu își vor putea încălzi locuința- studiu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Steve şi Ivana sunt un cuplu de canadieni care călătoresc prin lume. Cei doi vizitează țări din lume, unde filmează totul, ca mai apoi să împărtășească cu urmăritorii din mediul online experiențele lor.

Pe parcursul călătoriei, Steve a fost profund impresionat de bucătăria tradițională românească. Bărbatul a transmis că cel mai mult i-au plăcut micii, astfel că, înainte să se îndrepte către o altă țară, acesta și-a dorit să mai guste o dată acest preparat.

Ajunşi în Aeroportul Otopeni, au avut parte de o surpriză total neașteptată.

A mers la un restaurant și a cerut doi mici, muştar, cartofi prăjiți şi o apă. Pentru acest meniu a plătit o sumă de 53 de lei. Canadianul a precizat că a rămas dezamăgit în urma plații făcute pentru o porție de doar doi mici.

Citește și: Cel mai scump aliment din această iarnă. Este nelipsit de pe masa de Crăciun a românilor

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.

Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14.",

a declarat Steve, bărbatul din Canada.

Citește și: Cum a arătat Black Friday în plină criză economică?! În ciuda scumpirilor, oamenii nu s-au oprit din cumpărături: "Grăbesc achizițiile pentru a prinde prețurile mai mici"| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si