In articol:
Canadianul a călătorit până în România pentru o vacanță, alături de soția sa. La finalul experienței, el s-a oprit la un restaurant din interiorul aeroportului, pentru a degusta pentru ultima dată celebri mici. Au mâncat, însă, la final au avut de achitat o sumă uriașă de bani pentru o porție de doi mici.
Turistul a dat de înțeles că regretă că a ales România ca destinație de vacanță. El a rămas uimit pe loc de prețul preparatului.
Cât a costat o porție cu doi mici în Aeroportul Otopeni
Doi parteneri din Canada au ales ca destinație de vacanţă România.
Citește și: Urmează cea mai grea iarnă. Jumătate dintre români se tem că nu își vor putea încălzi locuința- studiu
Steve şi Ivana sunt un cuplu de canadieni care călătoresc prin lume. Cei doi vizitează țări din lume, unde filmează totul, ca mai apoi să împărtășească cu urmăritorii din mediul online experiențele lor.
Pe parcursul călătoriei, Steve a fost profund impresionat de bucătăria tradițională românească.
A mers la un restaurant și a cerut doi mici, muştar, cartofi prăjiți şi o apă. Pentru acest meniu a plătit o sumă de 53 de lei.
Citește și: Cel mai scump aliment din această iarnă. Este nelipsit de pe masa de Crăciun a românilor
„După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.
Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14.", a declarat Steve, bărbatul din Canada.