O presupusă cameră de tortură pentru copii a fost descoperită în Herson. „Am crezut că mai rău decât Bucha nu se poate“. Aceasta era folosită de forțele militare ruse pentru a tortura copii.

Citește și: Planul de pace "în trei pași" propus de Zelenski, refuzat de Putin

"Pentru prima dată am înregistrat un fapt de tortură împotriva copiilor. Am crezut că mai rău decât Bucha nu se poate",

a declarat Lubineț, citat de The Guardian.

Localnicii au declarat că serviciile ruse au numit camera „celula copiilor”, iar aici minorii primeau doar apă și foarte puțină mâncare.

Citește și: Rusia exclude un armistițiu de Crăciun. Sistemele de apărare Patriot, motiv de noi atacuri în Ucraina

Rusia exclude un armistițiu de Crăciun. Sistemele de apărare Patriot, motiv de noi atacuri în Ucraina

Oficialii de la Kremlin au declarat miercuri că nu au primit nicio propunere de declarare a încetării focului în Ucraina care să coincidă cu Crăciunul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui  Vladimir Putin, a precizat că posibilitatea unui armistițiu pe timpul Crăciunului nu se află pe agenda guvernului de la Moscova. 

Citește și:  Vladimir Putin și-a anulat conferința de presă maraton, pentru prima oară în ultimii 10 ani

Principala justificare pentru continuarea ofensivei în Ucraina este necesitatea de a proteja populația locală de neo-naziștii de la Kiev.

Citește și:  Volodimir Zelenski i-a cerut ajutorul lui Joe Biden. Cei doi lideri au discutat la telefon despre populația civilă din Ucraina și despre infrastructură

Planul de pace "în trei pași" propus de Zelenski, refuzat de Putin

Rusia nu acceptă niciun fel de retragere a trupelor sale din Ucraina și insistă cu apărarea noilor teritorii anexate de la Ucraina. Volodimir Zelenski și Vladimir Putin sunt departe de orice dialog sau negociere de pace.

Citește și: Putin a vorbit despre sfârșitul războiului din Ucraina

Administrația de la Kremlin a declarat, marți, că propunerea făcută de președintele ucrainean  Volodomir Zelenski  pentru un acord de pace este de fapt un pas „pentru a continua ostilitățile”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si