Close sidebar
Close sidebar

O prezentatoare BBC Radio 5 a dezvaluit ca mai are doar cateva zile de trait. "Ma tem ca mi-a sunat ceasul, prieteni."

O prezentatoare BBC Radio 5 a dezvaluit ca mai are de trait cateva zile, dupa o lupta lunga cu cancerul. Mesajul publicat pe retelele de socializare a starnit mii de reactii.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rachael Bland a fost prezentatoarea unui jurnal de stiri de la BBC Radio 5 timp de 15 ani si are o multime de fani si admiratori. Jurnalista a fost diagnosticata cu cancer la san in noiembrie 2016 si s-a luptat cu boala necrutatoare, insa luni, Rachael a anuntat ca nu mai are nicio sansa si ca zilele ei sunt numarate. Ea spera sa reuseasca sa isi termine de scris memoriile pentru ca fiul ei, Freddie, in varsta de 2 ani sa le poata citi cand va creste mare.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Dupa cum spunea legendarul Frank S – Ma tem ca mi-a sunat ceasul, prieteni. Si dintr-o data, mi s-a spus ca mai am cateva zile de trait. Este ireal. Va multumesc pentru sprijin. La revedere, prieteni”, a scris Rachael Bland.

Paginile de socializare ale jurnalistei au fost inundate de mesaje de la prieteni, colegi si admiratori, care si-au oferit sprijinul, insa Rachael spune ca nu se teme de moarte ci ii este frica pentru cei pe care ii lasa in urma.

sursa: bbc

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI