Close sidebar
Close sidebar

O profesoara a adoptat un elev, de 15 ani, ca sa "intretina relatii intime cu el in fiecare zi"

O profesoara de 43 de ani si-a adoptat un elev, in varsta de 15 ani, ca sa poata sa intretina relatii sexuale cu el in fiecare zi, spun procurorii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rayna Culver, din Jersey, a fost arestata in luna mai a acestui an sub acuzatia ca a abuzat sexual un minor si ca i-a pus viata in pericol. Profesoara, in varsta de 43 de ani, ar fi intretinut de mai multe ori relatii intime cu elevul ei, pe care l-a si luat sub tutela ei, devenindu-i tuture legal.  

Baiatul, in varsta de 15 ani, a ajuns in grija profesoarei dupa ce a fost alungat de acasa de catre rude. Acesta le-a spus politistilor ca i-a fost frica sa ii spuna profesoarei sa se opreasca fiindca se temea ca si ea il va da afara din casa.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Probabil s-ar fi infuriat si m-ar fi alungat", a spus el.

Politistii au descoperit, ca baiatul are salvat numarul de telefon al profesoarei in telefon ca "Mama". Rayna Culver respinge toate acuzatiile si sustine ca totul este o inventie.

Anchetatorii sustin ca femeia l-ar fi luat pe baiat acasa pentru a pentru a putea intretine relatii intime cu el in ficare zi, scrie Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI