Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: O profesoară a fost agresată de o elevă în timpul orei

Scene șocante într-un liceu din România. O elevă a fost filmată când își agresează profesoara în fața întregii clase. Eleva de clasa a noua chiar a luat-o la palme pe profesoară.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Altercația a avut loc la Colegiul Tehnic „Mediensis” din Mediaș, la ora de chimie, când eleva de clasa a noua a luat-o la palme pe femeie. Cadrul didactic care a fost agresat este chiar directoarea unității de învățământ. Filmarea s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. 

De la ce a pornit totul

Conform spuselor directoarei, totul a pornit de la eleva care, aflându-se în ultima bancă, a început să deranjeze ora.  

La un moment dat, pe filmare se poate vedea cum directoarea vine către elevă, îi trage scaunul, iar aceasta se ridică în picioare.

Citeste si: Accident produs de o șoferiță de 18 ani din Neamț. O minoră a fost rănită și dusă la spital

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, se poate auzi cum eleva îi spune profesoarei că stă la oră doar „ca să-i facă nervi”.

Citeste si: Pensia minimă europeană- decizia care va schimba viața pensionarilor din România

Ulterior, eleva s-a ridicat din bancă și a venit în fața clasei, unde a bruscat-o pe profesoară.

Ce a declarat profesoara

Altercația a avut loc de față cu toți elevii, dar nimeni nu a intervenit. 

Citeste si: Doi tineri au creat panică într-o stație de autobuz din Târgoviște. Aceștia foloseau aparate cu electroșocuri

„Filmarea este de miercuri. Am avut oră cu clasa a IX-a, învățământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmare, stătea în spate, râdea, făcea gălăgie și deranja ora. I-am cerut să vină în față, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât.

Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în față. Și-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a așezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu același gest. În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească. M-am apropiat de ea și i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am încercat să o liniștesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniștită dacă dorește, însă nu mă înțelegeam deloc cu ea.” a precizat Ana Bocioancă, directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș, pentru  Ora de Sibiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI