UPDATE: După mai multe ore de căutare, agresorul a fost reținut. Bărbatul a fost găsit la 30 de kilometri de orașul Timișoara.

"Tânărul, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat în localitatea Buziaș, fiind condus la sediul I.P.J. Timiș în vederea audierii",  a transmis, printr-un comunicat, IPJ Timiș.

Autoritățile îl caută pe agresorul care a înjunghiat o profesoară, chiar în fața unui bloc de locuințe.

Din primele informații, se pare că agresorul era amantul profesoarei.

Mai multe informații sunt oferite de Iulia Dumitrașcu, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Înjunghiată de amant

Înjunghiată de amant

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Profesoară înjunghiată de amant

O profesoară în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiată, în fața unui bloc de locuințe din localitatea Giroc, județul Timiș. Agresorul femeii a fost identificat. Potrivit primelor detalii, cel care a înjunghiat-o pe profesoară ar fi chiar amantul acesteia.

Tragicul incident a fost alertat poliției la ora 12:23.

Victima era căsătorită. Aceasta voia să divorțeze, dar amantul se pare că nu era de acord nu decizia pe care profesoara a luat-o.

În vârstă de 24 de ani, agresorul ar fi pompier la Caraș Severin. Tânărul și-ar fi urmărit victima timp de câteva luni, a pândit-o, iar astăzi a înjunghiat-o. 

Citește și: Un român și-a atacat cu un cuțit fosta soție și pe mama acesteia. Bărbatul a fost arestat de autoritățile spaniole. Care este starea victimelor?

Un bărbat și-a înjunghiat amanta!

Un bărbat și-a înjunghiat amanta!

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În acest moment, victima se află în stare stabilă, la spital. Autoritățile încearcă să îl găsească pe agresor, care a fugit de la locul faptei.

"Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii faptei, precum și în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere", a transmis IPJ Timiș, cu privire la starea victimei, dar și a operațiunilor de căutare a agresorului.

Momentul în care profesoara a fost înjunghiată, filmat de vecini

Tragicul eveniment in care profesoara este înjunghiată de cel care i-ar fi amant, a fost filmat. Momentul se pare că ar fi fost surprins de vecini din blocul alăturat, iar pe filmare se observă cum victima încearcă să scape de agresor, dar, din păcate, nu reușește și este atacată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si