Close sidebar
Close sidebar

O profesoară de 29 de ani a murit fulgerător, în sala de clasă în care preda! Femeia era însărcinată în 8 luni

O profesoară de 29 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit, chiar în sala de clasă unde preda. Medicii au găsit-o inconștientă.

Maria Stiuca,

Courtney Fannon la nunta ei

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Courtney Fannon a fost o profesoară de educație specială la o școală din New York. Când s-a stins din viață în sala de clasă, femeia era însărcinată în 8 luni, cu primul său copil.

Courtney și-a găsit sfârșitul la scurt timp după ce i-a trimis un mesaj soțului ei, Kurtis Fannon, a spus prietenul apropiat al bărbatului, Matt Smith.

Citește și: EXCLUSIV- Unde este prințesa Kate? Despre teoriile consipraționale, cu Cristian Pîrvulescu, politolog: "Nu trebuie să uităm însă că există o istorie"

A murit în sala de clasă în care preda

Medicii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au transportat victima la spital. În ciuda eforturilor supraomenești, cadrele medicale nu au putut salva nici viața lui Courtney, nici a copilei sale nenăscute.

Cauza decesului tinerei profesoare nu este cunoscută încă, însă, Matt Smith a numit-o ca fiind „tragică și neașteptată”.

Nicholas Picardo, Superintendentul de la Kendral Central School, unde Courtney preda din 2018, a confirmat tragica veste printr-un mesaj destinat elevilor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Courtney a fost o profesoară de educație specială care și-a servit elevii cu pasiune și bucurie în fiecare zi. Când nu era în sala de clasă împărtășindu-și dragostea și darul pentru predare cu elevii ei, putea fi găsită mergând pe holurile noastre zâmbind și salutând mereu prietenos”, a spus acesta.

De asemenea, s-a decis ca toate școlile publice din Kendall să fie închise pentru o zi.

Citește și: "Nu știu dacă pot să trec peste treaba asta". Sebi și David, gemenii din Dolj care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, au fost conduși pe ultimul drum

Matt Smith, prietenul apropiat al soțului lui Courtney, a creat o pagină în numele familiei, unde a scris că femeia era „iubitoare, autentică și organizată”. Pe pagina pentru colectarea fondurilor, Smith a mai scris: „Pentru cei care

nu au avut ocazia minunată să o cunoască pe Courtney, există o cantitate nesfârșită de lucruri pozitive și bune care pot fi spuse doar despre ea”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Courtney a fost întotdeauna pregătită pentru orice posibilitate și chiar atunci când aveai ceva despre care nu credeai că se va întâmpla vreodată, ea era acolo cu toate lucrurile pe care ți le poți imagina pentru a rezolva problema. Era altruistă și mi se rupe inima pentru cei care au știut-o cel mai bine, deoarece am avut șansa să o cunosc doar în ultimii 10 ani prin Kurtis”, a adăugat Mat Smith, potrivit Daily Mail.

Profesoara și soțul ei erau împreună de peste 10 de ani și așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță pe care voiau s-o numească Hadley.

Într-un mesaj emoționant, Smith a spus: „Hadley, deși nu am avut niciodată ocazia să te cunoaștem, să te vedem cum crești și să faci lucruri grozave, știu că vei trăi în tot ceea ce va face familia”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI