Sarah Juree a lucrat timp de două decenii ca profesoară de științe naturale înainte de a fi concediată din cauza contului de pe o rețea dedicată adulților. 

Citește și: Profesoara de 31 de ani care i-a predat "lecții deocheate" unui minor pe bancheta din spate a mașinii sale scapă de închisoare

Femeia a trecut peste momentul dificil- când a fost dezvăluită activitatea ei clandestină și când și-a pierdut locul de muncă.

Fosta profesoară Sarah Juree se întâlnește doar cu milionari

Fosta profesoară Sarah Juree se întâlnește doar cu milionari

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o tânără este atacată în sala de fitness, dar îl face KO pe agresorul sexual

Potrivit Daily Star, profesoara Sarah Juree a înțeles rapid că poate găsi modalități de a-și monetiza faima obținută peste noapte.

Profesoara de științe a început o viață nouă

Profesoara care și-a pierdut slujba după ce un blogger i-a dezvăluit pagina ei de OnlyFans, plină de imagini nud, s-a alăturat unui alt site web, Sugar Daddy, în căutarea unui mentor milionar.

Sarah Juree a predat științe naturale copiilor mici din SUA. În ciuda faptului că și-a dedicat două decenii din viață predării, femeia a început să vândă online conținut pentru adulți, în speranța de a câștiga bani în plus.

Fosta profesoară Sarah Juree se întâlnește doar cu milionari

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea a argumentat atunci că a recurs la al doilea job deoarece a fost prinsă într-o „buclă de sărăcie”.

Citește și: Un asasin din El Salvador, condamnat la 1310 ani de închisoare. Câte crime a comis

Profesoara în vârstă de 41 de ani din Notre Dame, Indiana, SUA, face acum tot ce poate pentru a-și monetiza celebritatea de pe rețelele sociale.

"Vreau să profit de celebritate"

Sarah, care este singură de cinci ani, a povestit pentru Daily Star cum s-a alăturat unui site de întâlniri Sugar Daddy, adăugând că de acum înainte o interesează să se întâlnească doar cu milionari.

„Încerc să profit de acest moment de faimă și de atenția presei la nivel mondial pe care am obținut-o", a explicat ea.

„De asemenea, am intrat pe site-urile Sugar Daddy pentru că sunt foarte interesat să-mi iau un mentor în afaceri. Sper să găsesc pe cineva cu care să mă distrez, cu care să am o prietenie, cu care să mă distrez și să călătoresc – nu mi-am folosit niciodată pașaportul", spune fostul dascăl.

Citește și: Femeie de 41 de ani, condamnată la închisoare după atacul sexual asupra unui tânăr adormit

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am toate aceste vise și știu că persoana potrivită le poate realiza”. Sarah a explicat că majoritatea bărbaților care apar pe site-urile Sugar Daddy au sediul în Chicago- la două ore distanță de ea.

„Este cel mai apropiat oraș mare în care există o mulțime de oportunități, și mulți bani, și bărbați care sunt deja milionari", spune femeia.

Fosta profesoară Sarah Juree se întâlnește doar cu milionari

[Sursa foto: Instagram]

Sarah Juree a explicat care este atu-ul ei în acest moment: „Simt că pot profita de ceea ce am de făcut pentru mine, mulți oameni apreciază faptul că am fost profesoara concediată pentru contul OnlyFans și că sunt un model acum".

„Am vorbit cu niște bărbați foarte drăguți, dar este greu pentru mine, fiind o mamă singură și sunt la două ore distanță. Cea mai inteligentă mișcare ar fi să-i invit la o discuție de business aici. În mod ideal mi-ar plăcea să-mi găsesc persoana potrivită, pentru că sunt singură de cinci ani, așa că înțeleg această singurătate", a mai spus femeia.

Fosta profesoară Sarah Juree se întâlnește doar cu milionari

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si