O profesoară de chimie tunde cu forța un elev. Margaret Gieszinger, în vârstă de 52 de ani, fostă profesoară la University Preparatory High School din Visalia, are șase capete de acuzare: privarea de libertate, cruzime împotriva copiilor, vătămare corporală și agresiune.

Profesoara riscă acum până la trei ani și jumătate de închisoare, dacă va fi găsită vinovată pentru toate acuzațiile.

O profesoară de chimie tunde cu forța un elev 

După ce îl tunde cu forța pe copil, profesoara cere să vină în față un alt elev, amenințând că dacă nimeni nu se oferă, va alege ea pe cineva. „Nu îi venea să creadă că se întâmplă așa ceva. Nu a știut ce să facă, efectiv. Era complet îngrozit”, a declarat avocatul primului elev tuns cu forța de profesoară. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Elevii spun că profesoara nu este la prima abatere și s-a mai comportat ciudat și în trecut. Profesoara a fost eliberată vineri seara din arest, după ce a plătit o cauțiune de 100.000 de dolari. Ea nu are voie acum să se apropie la mai puțin de 90 de metri de liceu. Vezi aici cum s-a petrecut totul. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si