Close sidebar
Close sidebar

O profesoara din Japonia ar fi abuzat, in repetate randuri, un elev imobilizat la pat

O femeie, in varsta de 36 de ani, a fost pusa sub acuzare dupa ce ar fi fost agresat sexual un elev, in varsta de 16 ani, sosit intr-un program de schimb de experienta.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cautiunea pentru aceasta fapta abominabila se ridica la suma de 600.000 de dolari. In prima zi de infatisare, femeia nu a adresat niciun cuvant instantei si si-a tinut capul in pamant.  Elevul de 16 ani a fost cel care a depus plangere impotriva femeii, sustinand ca a fost abuzat de cel putin 10 ori, in intervalul octombrie – februarie.

Adolescentul a marturisit ca primul abuz s-a petrecut in octombrie, cand tanarul era imobilizat la pat din cauza unei leziuni suferite la cap. Adolescentul a mai povestit ca nu putea sa mearga singur la baie sau sa isi prepare mancarea sau sa isi schimbe hainele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Victima ar fi incercat sa o opreasca pe abuzatoare, insa aceasta l-a amenintat ca va spune tuturor ca el este cel care a violat-o. Speriat, copilul s-a conformat, iar timp de cateva luni a trait un adevarat cosmar. De altfel, profesoara l-a amenintat ca il va exmatricula, iar familia sa va pierde o suma uriasa de bani.

Incidentul a avut loc in Japonia.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI