Dupa performanta de la Paris. o profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep. Maria Ungureanu, o profesoara din Nistoreşti, judetul Vrancea, a fost impresionată de succesul Simonei, asa ca a trimis pe adresa Gazetei sporturilor o poezie dedicata acesteia.

O profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep: "Sa nu te uite, cine-o are"

“O coroniţă pentru tine!/E drept, că e doar din cuvinte/Dar ele le-am luat din suflet/Le-am aşezat să ţină minte/Dar în curând mica coroană/Va fi din flori, ce vor apare/Mereu pe plaiurile ţării/Să nu te uite, cine-o are”, sunt primele versuri ale poeziei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

O profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep:" Sa te cinsteasca ea pe tine, iubita noastra campioana”

Incantata de succesele tenismenei, o profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep. 

“Vor fi din: ghiocei, pansele/Narcise, crini şi trandafiri/Mereu le-nlocuieşte viaţa/Mereu ne-ncântă în priviri/Aşa, dintr-o coroană mica/Va fi deodată o grădină/Să te cinstească ea pe tine/Iubita noastră, campioană”, se incheie poezia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si