Close sidebar
Close sidebar

O profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep: “O coronita pentru tine, e drept, ca e doar din cuvinte”

Recent, o profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep, impresionata de performantele celei care a castigat la Roland Garros.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa performanta de la Paris. o profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep. Maria Ungureanu, o profesoara din Nistoreşti, judetul Vrancea, a fost impresionată de succesul Simonei, asa ca a trimis pe adresa Gazetei sporturilor o poezie dedicata acesteia.

O profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep: "Sa nu te uite, cine-o are"

“O coroniţă pentru tine!/E drept, că e doar din cuvinte/Dar ele le-am luat din suflet/Le-am aşezat să ţină minte/Dar în curând mica coroană/Va fi din flori, ce vor apare/Mereu pe plaiurile ţării/Să nu te uite, cine-o are”, sunt primele versuri ale poeziei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

O profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep:" Sa te cinsteasca ea pe tine, iubita noastra campioana”

Incantata de succesele tenismenei, o profesoara din Vrancea a scris o poezie pentru Simona Halep. 

“Vor fi din: ghiocei, pansele/Narcise, crini şi trandafiri/Mereu le-nlocuieşte viaţa/Mereu ne-ncântă în priviri/Aşa, dintr-o coroană mica/Va fi deodată o grădină/Să te cinstească ea pe tine/Iubita noastră, campioană”, se incheie poezia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI