Evenimentul a avut loc anul trecut, în luna iunie, în timpul unui curs desfășurat online, ținut de profesoara Luo. La un moment dat, pisica profesoarei a apărut în dreptul camerei de filmat, nu o dată, ci de cinci ori, iar compania de educație virtuală care organiza cursul online a concediat-o pe Luo, pe motiv că felina a apărut brusc în cadru. 

Luo a fost acuzată de activități „non-educative”

Compania a considerat că Luo se implicase în activități "non-educative" în timp ce ținea cursul și au mai fost adăugat și alte motive, cum că ar fi întârziat câte 10 minute la oră, scrie publicația Guangzhou Daily.

Profesoarei nu i-a convenit deloc decizia, astfel că a cerut medierea conflictului, însă compania a refuzat să accepte, deoarece trebuia s-o compenseze pe Luo pentru concediere abuzivă. Luo a mers în instanță.

Citeste si: Scandal între clanuri în Lugoj. Incredibil ce dezastrul au lăsat în urmă după răfuială

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bine a făcut, deoarece judecătorul Liao Yajing a motivat decizia în favoarea ei și a spus că dacă angajatorii le cer angajaților să lucreze acasă nu pot avea aceleași așteptări ca atunci când lucrează de la locul de muncă. Astfel, profesoara Luo a primit despăgubiri de 6.000 de dolari. 

În China, piața de educație online s-a ridicat la 423 de miliarde de yuani (61 de miliarde de euro) în 2020, potrivit portalului Statista.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi câte animale are Melis Sezen, Derin, din serialul “Infidelul”!

În perioada pandemiei, cursurile desfășurate în mediul online au devenit un lucru obișnuit la nivelul întregii lumi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si