Pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au intervenit pentru asigurarea zonei și evitarea izbucnirii unui incendiu.

"Incidentul s-a produs în jurul orei 9. O rachetă a fost lansată din punctul antigrindină din imediata apropiere. În urma acestui fapt, o bucată din rachetă, o bucată din plastic, a lovit acoperişul unei case din apropiere. A produs pagube minore”, transmite ISU Prahova.

La fața locului s-au găsit mai multe bucăți din rachetă.

Citește și: FOTO Ninsoare a venit cu pași repezi în Moldova. Primele imagini cu orașele înzăpezite

Ninsoare a venit cu pași repezi în Moldova. Primele imagini cu orașele înzăpezite

Se pare că nu a nins doar pe culmile munților, ci și în orașe. În Iași și Suceava, zăpada nu s-a lăsat așteptată și a venit cu pași repezi, așezându-se chiar un strat gros pe asfalt.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Meteorologii au emis astăzi trei avertizări de ploi, vânt și ninsoare, valabile până luni. 

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele zile. ANM a anunțat zonele în care va ninge

La Suceava și Iași a nins cu putere sâmbătă noapte, iar duminică dimineața locuitorii au fost șocați când au văzut stratul gros ce s-a așternut pe pervazul geamurilor lor. 

Ploi și ninsori în mai multe zone ale țării

Meteorologii au emis trei avertizări cod galben, ce constau în vânt şi ploi în mai multe zone ale ţării, dar şi ninsori la peste 1500 de metri altitudine în Carpaţii Meridionali şi

Orientali, precum şi în jumătatea nordică a Moldovei.

Local, la altitudini în general de peste 1500 m în Carpaţii Meridionali, precum şi în Carpaţii Orientali şi în jumătatea nordică a Moldovei va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 cm.

Citește și: VIDEO |Temperaturile scad din ce în ce mai mult în România. A nins în Maramureș. Se anunță ninsori în nordul țării

În zona deluroasă şi montană a Moldovei, precum şi în Carpaţii de Curbură trecător vor fi şi precipitaţii mixte şi izolat se va depune   ”, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si