Potrivit anchetatorilor de la Crimă Organizată, marfa ar fi fost transportată cu Poșta Română.

O rețea de trafic de droguri din Ardeal a fost destructurată de polițiștii din Iași

Cel ce a pus bazele rețelei de trafic de droguri este Bogdan Negrei, zis ”Crețu”, cel care a fost recent eliberta din închisoare.

Citește și: VIDEO- Un șofer din Timișoara a fost prins de polițiști, după ce a încercat să fugă. Acesta era beat și fără permis

Din rețea făcea parte și un bărbat din Iași, drogurile fiind trimise în penitenciarele din Bucureşti şi Botoşani.  

Crețu a fost condamnat după ce în anul 2010 el a dat foc unei tinere în fața unei discoteci din Austria, deoarece aceasta n-a dorit să-i plătească taxa de protecție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: În urmă cu 3 ani, Cara era dependentă de heroină și trăia pe străzi. Acum este de nerecunoscut

Acesta ar fi pus la punct toate detaliile planului chiar din închisoare. Aceștia împregnau scrisori cu droguri şi le trimiteau prin poştă unor deţinuţi, care fărâmiţau hârtia scrisorilor impregnate şi făceau ţigări, pe care le vindeau.

Ce au declarat autoritățile

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o durată de 24 ore a patru inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a produce efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie.

Citește și: Un tânăr din Constanța, reținut în timp ce vindea droguri

În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada octombrie 2022- martie 2023, cei patru inculpaţi, din judeţele Iaşi, Suceava şi Cluj, au comercializat, în repetate rânduri, droguri de risc canabis, droguri de mare risc JWH 210 şi heroină şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive 3-CMC consumatorilor de astfel de substanţe de pe raza acestor judeţe.

Citește și: Un polițist, din Capitală, a fost arestat pentru luare de mită. Cum a fost surprins omul legii

De asemenea, inculpaţii, parte dintre aceştia condamnaţi anterior la pedepse privative de libertate, în prezent liberaţi condiţionat, au aprovizionat cu substanţe psihoactive ADB-BUTINACA şi droguri de mare risc JWH 210 deţinuţii încarceraţi în penitenciarele din Bucureşti şi Botoşani”, au precizat reprezentanţii DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si