Close sidebar
Close sidebar

O reteta delicioasa: Pulpa de curcan cu sos de curmale si prune - Trebuie neaparat sa inveti sa prepari asa ceva

Suntem in luna iubirii, asa ca o cina romantica este binevenita oricand. Daca vreti sa va surprindeti partenerul ,cu un preparat special, va prezentam noi reteta perfecta - pulpa de curcan cu sos de curmale si prune, un adevarat deliciu! ##VIDEO46094##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O sa va pregatesc o pulpa de curcan, un piure de cartofi cu sofran, iar ca si garnitura pe langa piure facem niste sparanghel, apoi vom avea un sos din prune, vin, curmale, o sa ne jucam putin cu gustul si aspectul farfuriei.

Un deliciu cu arome e tari e preparatul din minutele care urmeaza! Inainte de toate insa, asigurati-va ca aveti ingredientele la indemana: o pulpa de curcan, cartofi, unt, putin vin rosu, o mana de fructe uscate, portocale, smantana, sparanghel si cat mai multe condimente!

Vom introduce pulpa de curcan, putin unt, sare, nu exagerati cu sarea, putin piper rosu, salvie, piper negru toate acestea vor complete gustul

Dupa ce ati condimentat pulpa, asezati-o intr-o punga vidata, speciala pentru preparatele facute la cuptor. In timp ce carnea se rumeneste la 70 de grade, nu pierdeti vremea! Paul ne arata cum puteti pregati cel mai delicios piure de cartofi! 
Folosim apa cu sofran, adaugam putina smantana lichida, putin ulei de masline si piureul nostrum este gata.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Sosul care va imbogatii minunatiile din farfurie se face in trei pasi simpli! Iata-i!  Vin rosu, punem prunele, curmalele, punem niste pasta de ardei iute si va scadea destul de repede la flacara si se va caramelize, se va inchide.
Adaugati dupa gust piper rosu si putin cimbru!

Vom lua o portocala, frecam putin asa ca sa iasa bine sosul, adaugam niste zeama de portocala

Pulpa de curcan este aproape gata! Indepartati incet punga si mai aveti putina rabdare! Il punem la cuptor la 250 de grade pentru a-I da o crusta deasupra, crusta se formeaza foarte usor, este un mic truc, cu miere de albine

De-ndata ce ati ispravit cu gatitul, asezati preparatele pe un platou! Pentru décor, folositi piure de castane, legume verzi, rosii si fructe uscate.

Aceasta a fost farfuria de astazi, pulpa de curcan, piureuri, legume, sos. Va urez pofta buna!

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI