O sa va pregatesc o pulpa de curcan, un piure de cartofi cu sofran, iar ca si garnitura pe langa piure facem niste sparanghel, apoi vom avea un sos din prune, vin, curmale, o sa ne jucam putin cu gustul si aspectul farfuriei.
Un deliciu cu arome e tari e preparatul din minutele care urmeaza! Inainte de toate insa, asigurati-va ca aveti ingredientele la indemana: o pulpa de curcan, cartofi, unt, putin vin rosu, o mana de fructe uscate, portocale, smantana, sparanghel si cat mai multe condimente!
Dupa ce ati condimentat pulpa, asezati-o intr-o punga vidata, speciala pentru preparatele facute la cuptor. In timp ce carnea se rumeneste la 70 de grade, nu pierdeti vremea! Paul ne arata cum puteti pregati cel mai delicios piure de cartofi!
Folosim apa cu sofran, adaugam putina smantana lichida, putin ulei de masline si piureul nostrum este gata.
Sosul care va imbogatii minunatiile din farfurie se face in trei pasi simpli! Iata-i! Vin rosu, punem prunele, curmalele, punem niste pasta de ardei iute si va scadea destul de repede la flacara si se va caramelize, se va inchide.
Adaugati dupa gust piper rosu si putin cimbru!
Vom lua o portocala, frecam putin asa ca sa iasa bine sosul, adaugam niste zeama de portocala
De-ndata ce ati ispravit cu gatitul, asezati preparatele pe un platou! Pentru décor, folositi piure de castane, legume verzi, rosii si fructe uscate.