Îngrijitoare de bătrâni se confruntă cu acuzații grave după ce l-a maltratat pe bărbatul pe care îl avea în grijă și a reacționat violent, aruncând cu papucul după polițiștii care au venit să o aresteze.

Întreaga scenă a avut loc în luna septembrie a anului trecut, atunci când oamenii legii au fost chemați la domiciliul unui bătrân pe care românca îl avea în grijă. Atunci, femeia în vârstă de 55 de ani a fost arestată, iar în aceste zile începe procesul care o aduce în fața judecătorului.

Citește și: Două românce le dau bătăi de cap polițiștilor italieni. Femeile îmbrăcate provocator fac ravagii în sudul Romei

Vecinii bătrânului au fost cei care au sunat la poliție și asta pentru că erau îngrijorați de zgomotele puternice și strigătele care proveneau din casa acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Carmen C. a avut o atitudine agresivă la vederea organelor de ordine, ba chiar a și început să-i lovească pe polițiști. Mai apoi, în timp ce era transportata la secție, românca a continuat să lovească cu picioarele și să scuipe panoul separator al mașinii.

Bătrânul a fost torturat de îngrijitoarea româncă

Acțiunile violente i-au adus acuzații suplimentare româncei în vârstă de 55 de ani, la care se adaugă acuzației inițiale de maltratare a bătrânului pe care trebuia să-l îngrijească.

Îngrijitoarea de bătrâni este acuzată că l-a supus pe bărbatul în vârstă de 87 de ani la suferințe constante și umilințe, adresându-i amenințări explicite, cum ar fi „te omor” și „îți sparg capul”.

Citește și: Clipe grele pentru o familie de români din Italia! Și-au găsit fetița de doar 5 luni fără suflare în pătuț

Faptele de violență includ împingeri, lovituri cu geanta și strivirea degetelor bătrânului în ușă, care au dus la internarea acestuia în spital de mai multe ori.

Cei doi polițiști atacați de îngrijitoarea româncă în septembrie 2022 s-au constituit parte civilă în proces, fiind reprezentați de avocatul Pietro Barrasso.

Românca va fi apărată în instanță de avocatul Francesco Alosi.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat de mamă la naştere:"Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si