Ioana este o tanara din Targu Mures, absolventa a facultatii de Medicina, sportiva legitimata la Clubul Sportiv Universitar Targu Mures. Tanara si-a indeplinit un vis si a cucerit medalia de aur la sectiunea bikini fitness de la Campionatul Mondial de culturism si fitness din Santo Dominigo.

"MONDIALA la Bikini Fitness, titlul mult dorit care mi l-am adjudecat in Santo Domingo- 09-12 decembrie 2016.
Am scris istorie pt Romania cu a 7a medalie internationala, dupa TITLUL European castigat in luna mai in Spania. Un an de AUR pt mine, 12 luni presarate cu 7 medalii internationale :2 de aur, 1 de argint si 4 de bronz  si 2 titluri de Campion National ,la juniori si seniori. Am sperat cat 100 de oameni si am reusit ceea ce nu a mai reusit nimeni din tara noastra! Sunt foarte mandra ca sunt romanca si ca am reusit sa ridic drapelul ai sa fac sa cante imnul nostru in lumea intreaga"
, ne-a spis Ioana Sulea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si