Poltia din Germania a fost alertata, duminica trecuta, ca o femeie merge printr benzile pe care circula masini cu mare viteza, pe autostrada A8, intre Stuttgart si Degerloch. Politistii au fost nevoiti sa o alerge pe femeie printre camioane si autoturisme, ca sa o poata scoate din pericol. Cand au prins-o, agentii au constatat ca femeia nu vrea sa vorbeasca si ca nu are niciun act de identitate asupra ei, asa ca au dus-o la o clinica de psihiatrie din Stuttgart.

Abia dupa trei zile, miercuri, femeia a inceput sa vorbeasca si a spus doar un nume si o adresa. Politistii au identificat adresa ca fiind din Romania si au contactat autoritatile noastre, care au confirmat identitatea femeii, in varsta de 40 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Desi a fost identificata si se stie ca e cetatean roman, femeia va ramane in spitalul de psihiatrie din Germania unde se afla acum, iar medicii se vor ocupa de ea atat cat vor considera ca este nevoie. Nu este clar daca femeia a avut intentia sa se sinucida sau daca sufera de o boala psihica, insa scopul psihiatrilor din Germania este ca, la externare, romanca sa nu mai prezinte un pericol pentru ea insasi.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si