Conform jurnaliștilor de la  Il Secolo XIX, românca în vârstă de 53 de ani era căsătorita de mulți ani cu un antreprenor italian, acesta având la activ o condamnare pentru violență domestică.

Din cauza faptului că bărbatul a fost condamnat anterior la închisoare, ofițerii de poliție implicați la locul tragediei au notificat decesul la Parchetul din Genova, iar procurorul de serviciu a ordonat deschiderea unei investigații și efectuarea necropsiei asupra trupului neînsuflețit al româncei în vârstă de 53 de ani.

Citește și: Germania a fost lovită cu furie de furtuna Antoni! Străzile din Reutlingen au fost acoperite cu un strat de grindină de peste 30 de centimentri

Conform primelor informații făcute publice, descoperirea a fost făcută de către italian în jurul orei 09:00 dimineața, vineri, 4 august 2023.

Italianul a sunat imediat la 112

Soțul femeii a fost cel care a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat asistență, însă echipa medicală care a ajuns la apartamentul cuplului, situat pe Viale Brigate Bisagno în cartierul Foce, nu a mai putut interveni pentru a-i salva viața româncei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Italianul le-a raportat autorităților că și-a găsit partenera inconștientă în pat, imediat după ce s-a trezit. În alte condiții, ancheta poate că nici nu ar fi fost inițiată, dacă individul nu ar fi fost anterior condamnat, cu o hotărâre definitivă, pentru acte de violență asupra soției românce.

Citește și: Povestea Anei, o româncă plecată la muncă în Italia care își caută părinții biologici. A fost abandonată la naștere

Autopsia va fi realizată în zilele următoare de către un expert în Medicină Legală de la Universitatea din Genova.

Rezultatele vor avea o importanță crucială în stabilirea dacă decesul femeii a survenit în mod natural sau a fost cauzat de o acțiune infracțională.

Citește și: Povestea Elenei, o româncă care a rămas fără venitul de cetățenie în Italia. Îi e din ce în ce mai greu. „Îmi trimite bani mama din România!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si