Polițiștii au salvat-o pe româncă, victimă a relelor tratamente. Femeia era reținută de iubitul ei într-o comună din provincia Cuenca, Spania. Tânăra a fost bătută și abuzată sexual timp de mai multe zile, în care autorul a folosit chiar instrumente periculoase care i-au provocat răni grave.

Citeste si: Caz șocant! Un bărbat și-a vândut traficanților de carne vie fiica și soția pentru a scăpa de datorii

Oamenii legii au început ancheta imediat după ce fratele româncei a furnizat imagini dintr-o convorbire video din România care arată rănile pe care aceasta le avea. La data de 25 octombrie 2022, la secția de investigații a UFAM Central a fost primită o comunicare urgentă din partea Ambasadei Spaniei în România, prin care se atenționa asupra situației în care se putea afla o femeie. Conform imaginilor puse la dispoziție de fratele victimei, românca era desfigurată după ce a primit numeroase lovituri.

Tânăra a fost sechestrată în condiții precare și insalubre

În urma primelor verificări efectuate de polițiști, au fost identificate victima și presupusul autor, dar și localitatea în care se petreceau ororile. Mai exact este vorba despre o comună din provincia Cuenca, acolo unde au fost trimiși mai mulți agenți pentru a localiza zona. Lângă imobil, polițiștii au găsit o baracă de cărămidă unde au observat că românca era închisă în condiții precare și insalubre.

Citeste si: O tânără mama este acuzată că ar fi răpit fetițele de lângă tată. Bărbatul nu și-a mai văzut fiicele din anul 2015

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anchetatorii au scos-o pe româncă prin spargerea geamului unei ferestre mici. Au eliberat victima, care a fost transportată de urgență la spital din cauza gravității rănilor suferite. Tânăra nu putea să meargă, mai mult, chiar și-a pierdut cunoștința în mai multe rânduri.

Partenerul româncei a fost arestat imediat

În timpul ce românca era transportată la spital, oamenii legii au sesizat că aceasta nu vorbea spaniola. Tânăra repeta doar un singur cuvânt, care coincidea cu numele de familie al presupusului autor al faptei. 

Citeste si: Un român este dispărut de două săptămâni în Germania. Alexandru era plecat la muncă

De asemenea, o altă echipă de anchetatori a reușit să-l localizeze pe autorul ororilor. Acesta se afla la o fermă, acolo unde a fost arestat sub acuzațiile de agresiune sexuală în formă agravantă, lipsire de libertate ilegală, vătămare corporală gravă și rele tratamente în mediul familial.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

După ce a fost adus în fața autorităților judiciare, acesta a fost arestat preventiv, potrivit  jurnaliștilor spanioli.

Citeste si: Ce a făcut un șofer pentru trafic de țigări: Invenția a fost descoperită de polițiștii de frontieră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si