„Când cuplul de români nu a venit la muncă vinerea trecută și suspectul și-a sunat șeful și i-a spus că s-a pierdut, un angajat s-a dus la apartamentul lor și l-a găsit pe român plin de sânge”, a declarat procurorul care se ocupă de caz din Frankenthal, Huber Ströber, pentru BILD.

Citește și: Lorena s-a stins din viață în mod misterios, în Marea Britanie. Oamenii legii fac apel la cetățeni: „Sunați-ne!”

Românca în vârstă de 23 de ani a fost găsită înjunghiată într-un apartament din orașul vechi în urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 18 noiembrie 2022. La puțin timp după descoperire, partenerul victimei, un român în vârstă de 22 de ani, a fost arestat la locul crimei fără să opună rezistență și de atunci se află în arest sub acuzația de omor.

Cei doi români s-au mutat în oraș cu doar o zi înainte de crimă

Conform parchetului, cuplul de români a ajuns în Germania cu o zi înainte de crimă și se mutaseră într-un apartament de vacanță.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Caz șocant în Italia! O bătrână și-a bătut și sechestrat soțul. Incredibil ce i-a făcut femeia

Mai mult, anchetatorul șef a declarat că suspectul s-a rănit în atacul cu cuțitul asupra iubitei sale. Oficialul nu a vrut să comenteze declarația unui locuitor din zonă, potrivit căreia suspectul aproape că i-a tăiat capul iubitei sale în timpul atacului cu cuțitul.

Românul în vârstă de 22 de ani a rămas până acum tăcut cu privire la motivul și fundalul crimei. Cercetările se află în derulare.

Citește și: Caz șocant în Italia! O bătrână și-a bătut și sechestrat soțul. Incredibil ce i-a făcut femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si