O româncă absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” din Galați a fost găsită decedată într-un apartament pe care aceasta l-a închiriat. Ea se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul.

Doina, o tânără doctoriță, a fost ucisă în Franța

Doina, o tânără doctoriță, a fost ucisă în Franța

Tânăra a fost înjunghiată în apartamentul închiriat

Visul tinerei de a deveni doctor s-a spulberat. Doina J, o tânără de 31 de ani a fost înjunghiată într-un apartament închiriat, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța, la doar câteva ore după ce aceasta s-a cazat. 

Doina se afla în vizită la o colegă medic din Franța. Visul său de a avansa în carieră a fost spulberat de această tragedie.

Doina, o tânără doctoriță, a fost ucisă în Franța

Doina, o tânără doctoriță, a fost ucisă în Franța

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia și prietenii săi sunt în stare de șoc, la fel și comunitatea universitară, care își prezintă compasiunea față de tragedie.

Citește și: VIDEO- Cine este bărbatul care și-ar fi înjunghiat soția, iar apoi a postat-o pe Facebook, fără viață? Întreaga scenă șocantă s-ar fi derulat sub ochii copiilor acestora

Autoritățile franceze au început ancheta în acest caz

Câțiva suspecți au fost găsiți de autorități. Mai multe investigații au fost extinse în acest caz, pentru a se elucida circumstanțele exacte ale crimei, potrivit surselor din comisariatul central de poliție din Amiens. De asemenea, motivele din spatele atacului nu sunt clare, în prim plan pista fiind tâlhăria.

Citește și: Cinci persoane au murit în urma unui atac sângeros, în New York. Printre victime se numără o fetiță și un băiat, dar și agresorul, care a fost împușcat mortal

Ancheta a fost pornită de către autoritățile franceze, sperând să se facă lumină în acest caz și de a fi găsiți făptașii.

Potrivit publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, confirmă că victima a murit în urma unor răni prin înjunghiere. Deocamdată nu au fost efectuate arestări.

În acest caz a fost solicitată Direcția de anchetă penală din Amiens, pentru a se identifica și de a se aresta autorul sau autorii, precum și stabilirea circumstanțelor în care s-a produs această crimă, potrivit Evz.ro

Persoanele care au cunoscut-o, o plâng acum: „Doina, colega mea de banca din liceu, mai apoi colegă de facultate. Nu pot să accept această veste: atât de apăsătoare pentru toți cei care te-au cunoscut. În memorie revăd și derulez toți acești ani plini de amintiri: atât de dinamică, atât de fericită, atât de sociabilă”, a spus Mariana, una dintre colegele Doinei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si