Close sidebar
Close sidebar

O romanca a fost ucisa in Londra de catre fostul iubit, un barbat din Vaslui

Elisabeta Lacatusu avea 44 de ani si era mama a trei fete. Miercuri seara femeia si-a dat ultima suflare pe o strada din Londra, acolo unde a fost macelarita fara mila.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Moartea tragica a Elisabetei Lacatusu este deplânsa de rude si apropiati. Mama a trei fete, femeia era divortata de mai multi ani si se stabilise in Londra unde lucra intr-un restaurant.

Apropiatii spun ca Elisabeta Lacatusu, plecase din Vaslui pentru a scapa de saracie, sa-si faca un rost si sa asigura un trai mai bun fiicelor sale, pe care si le luase cu ea in Londra.

Apropiatii familiei mai spun ca Elisabeta Lacatusu a avut o relatie cu un alt vasluian stabilit in Londra, Genu Armeanu, insa s-a despartit de acesta, pe fondul neintelegerilor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul nu s-a impacat insa cu despartirea. Cu câteva zile inainte de crima, acesta comentase la una dintre fotografiile postate de Elisabeta pe Facebook: ”Frumoasa mea iubita”.

Rudele femeii povestesc ca, orbit de gelozie, Genu Armeanu ar fi planuit crima dupa ce a aflat ca femeia si-ar fi refacut viata alaturi de patronul restaurantului la care lucra.

Miercuri seara, barbatul ar fi asteptat-o pe Elisabeta sa iasa de la serviciu, ar fi urmarit-o si atacat-o cu un cutit, lovind-o de zeci de ori. Politistii londonezi l-au identificat in scurt timp: joi dimineata acesta a fost gasit in casa unde locuia alaturi de alti români.

Rudele victimei mai spun ca barbatul a fost si arestat joi dimineata. 

Sursa: Adevarul

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI