Accidentul a avut loc pe data de 5 august în localitatea Portoverrara. Românca de 52 de ani, din Voghiera, se afla într-un autoturism alături de cumnata ei, care a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina într-un canal de lângă stradă.

Citeste si: Un călător a murit după ce a căzut pe linia de metrou de la Piața Unirii

Șoferița a reușit să își desfacă centura și să sară din autoturism, dar românca a rămas prinsă cu centura de siguranță, iar cel mai probabil a murit înecată.


Cel care a observat mașina este un fermier din zonă care a cerut ajutor.

Citeste si: Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

Un bărbat a murit strivit după ce copilul de 3 ani a eliberat frâna de mână

Un bărbat de 50 de ani, aflat în localitatea Haan, din vestul Germaniei, a murit strivit de o mașină. Acesta se afla în spatele ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform poliției și pompierilor, accidentul s-a produs după ce un copil de 3 ani, aflat în mașină împreună cu fratele său de 6 ani, a eliberat frâna de mână.

Citeste si: VIDEO- Informații despre românii accidentați în tragicul accident din Bulgaria. Starea pacienţilor se menţine gravă

Autoturismul aparținea tatălui lor. Acesta a parcat mașina și a coborât să vorbească cu alți doi bărbați, printre care și victima.

Cei doi  copii au desfăcut centurile,  cel de șase ani a coborât din mașină, iar copilul de 3 ani a trecut pe scaunul șoferului și a eliberat frâna de mână.

Citeste si:  Tragedie în cimitir. O femeie de 48 de ani, zdrobită de propria mașină, sub ochii copilului de 5 ani

Cei trei bărbați au încercat să oprească autoturismul, însă bărbatul de 50 de ani a sfârșit sub roțile mașinii. Pompierii au intervenit pentru ridicarea autoturismului, moment în care l-au găsit decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si