Gabriela Pintilie, în vârstă de 36 de ani, era însărcinată cu al doilea copil și trebuia să-l nască prin cezariană în data de 28 februarie 2019. A ajuns la maternitate cu trei zile mai devreme după ce i s-a rupt apa.
Gabriela a născut o fetiță perfect sănătoasă. La câteva ore după operația de cezariană tânăra a început să piardă foarte mult sânge și a murit în acea noapte în spital.

Citeste si: Dezastrul din Australia. Un celebru actor donează suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor

Citeste si: Vlad Voiculescu, favorit la alegerile pentru Primăria Capitalei, într-un sondaj comandat de PLUS

Medicul ginecolog Melcom Grifffths, în calitate de expert, s-a ocupat de sarcina Gabrielei a declarat că aceasta a pierdut la naștere 600 ml de sânge, fiind o cantitatea normală, însă după o jumătate de oră a mai pierdut doi litri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

„Personalul medical cheie n-a ştiut că spitalul dispunea de coagulante.

Gabriela n-a primit toată cantitatea de sânge de care avea nevoie şi nici un fel de coagulante”, a spus expertul în instanţă.

Citeste si: Jador o face praf pe Ella de la ”Puterea Dragostei”: ”Din prima noapte am dormit împreună, prima întâlnire a fost la hotel. Și eu și Mocanu am vorbit cu ea”

Mai mult, expertul afirmă că tânăra nu a primit îngrijirile corespunzătoare nici înainte de sarcină, iar atunci când s-a luat decizia de-ai face cezariană, aceasta a fost una întârziată deoarece personalul s-a ocupat cu un alt caz unde intervenise,

de asemenea, complicații.

Familia a dat în judecată maternitatea, dar durerea pierderii Gabrielei este fără margini.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si