Cei doi nou-născuți ai româncei se află sunt sub observație la policlinica Umberto I și așteaptă să fie duși de fericiții părinți la noua lor casă din Marano Equo, provincia Roma, Lazio din Italia. Venirea celor doi micuți pe lume a fost primită cu bucurie de primarul orășelului din provincia romană Franco Tozzi:   „Ne bucurăm pentru proaspeții părinți care locuiesc de ceva vreme în țara noastră, cărora le transmitem cele mai bune urări în calitate de administrație municipală”.

Cei doi copii au fost născuți în ambulanță, în drum spre spital

Gemenii au venit pe lume în noaptea dintre sâmbătă și duminică după ce tatăl și mama, el originari din Marano Equo și ea de origine română, au solicitat intervenția unei ambulanțe pentru a duce femeia la spitalul San Giovanni Evangelista din Tivoli. Fuga către spital a fost întreruptă, însă, la ieșirea Castel Madama de pe autostrada Teramo-L'Aquila-Roma după ce româncei i s-a rupt apa. De aici și necesitatea aducerii pe lume a gemenilor chiar în ambulanță. Din fericire a fost o naștere reușită, iar mămica româncă a născut un băiat și o fată perfect sănătoși. 

Citeste si: Un român din Italia amenință trecătorii pe străzi și țipă că și-a ucis iubita. În realitate, femeia este teafără

Ambulanța și-a reluat drumul până la Tivoli unde personalul medical a avut grijă de româncă și de cei doi bebeluși născuți prematur.

Mai apoi, cei doi noi-născuți au fost transferați la policlinica Umberto I din Roma, monitorizați având în vedere nașterea prematură, bebelușii aflându-se într-o stare bună.

Gemenii au fost motiv de bucurie în orășelul italian

Venirea pe lume a gemenilor a fost sărbătorită de locuitorii orașului Marano Equo, în care sunt domiciliați puțin peste 800 de locuitori. Pentru a-i felicita pe noii părinți, edilul Franco Tozzi a declarat:  „Ne exprimăm fericirea și cele mai bune urări mamei și tatălui.

Un cuplu frumos care a decis să-și crească copiii în țara noastră”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Angajată a unei săli de jocuri din Brașov, violată de un client care a fugit cu banii din casierie

Marano Equo, ca și în restul Italiei, se luptă cu scăderea natalității.  „Pentru un orășel ca al nostru  sosirea a doi noi copii este un motiv de sărbătoare. Ca toate orașele mici din țară, riscăm să rămânem fără elevi pentru grădinițe și școli primare. Acești doi noi sosiți ne vor permite să ținem școala deschisă. Ne bucurăm foarte mult pentru noii părinți cărora le dorim un viitor luminos și fericit,  a încheiat primarul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Situație revoltătoare la o școală din Sălaj. Un profesor de sport le-ar fi arătat zona intimă unor eleve


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si