De parcă nu era suficientă durerea pierderii nou-născutului, tragedia familiei merge și mai departe. Cei doi părinți au solicitat trupul neînsuflețit al copilului pentru a-l înmormânta. În locul trupului fără viață, părinții au primit un picior amputat.

Incredibila gafă a fost făcută de cei de la spitalul „Alto Tevere”, din Citta di Castello, a anunțat rotalianul.com. „Ne pare rău pentru eroarea făcută”, a fost singurul mesaj primit de la spital.

Nimeni nu își explică încurcătura. Corpul bebelușului a fost pus în sicriul bărbatului de la care provenea piciorul amputat.

Citeste si: Alarmant! România este lovită de o nouă epidemie. Crește numărul deceselor din cauza rujeolei

Corpul micuțului fusese dus la morgă pentru necropsie, ca să se vadă de ce a murit înainte de naștere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lucrătorii de la morgă au deschis frigiderul în care trebuia să se găsească corpul micuțului născut mort, dar au găsit un picior al unui bărbat care a murit după ce i-a fost amputat membrul inferior.

Familia a primit o scrisoare prin care a fost anunțată că nu se mai găsește corpul copilului lor decedat, ci un picior amputat. Peste două zile au primit o nouă scrisoare în care au fost informați că micuțul a fost amplasat într-un coșciug în care odihnea cel căruia îi fusese amputat piciorul.

Citeste si: O tornadă distrugătoare a ucis cel puțin 22 de oameni! Imagini apocaliptice

Citeste si: O tornadă distrugătoare a ucis cel puțin 22 de oameni! Imagini apocaliptice

Iar micuțul fusese deja îngropat împreună cu acel om. Familia acestuia n-a cercetat în amănunt ce a primit de la morgă. A fost nevoie de exhumarea acestuia pentru a fi luat trupul copilului.

Copilul a murit pe 16 noiembrie 2016, dar familia a primit dreptul de a-l îngropa abia în data de 17 februarie 2018.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si