Femeia a fost externată după mai bine de un an în aplauze şi lacrimi. A fost modalitatea prin care medicii şi asistentele spitalului Royal Papworth din Marea Britanie și-au luat rămas bun de la româncă. Pacienta s-a infectat cu SarS-CoV-2 atunci când se afla în cea de-a opta lună de sarcină şi, la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță, a fost internată la Terapie Intensivă. Starea româncei era atât de gravă încât a fost pusă în comă indusă, ca medicii să-i poată oxigena sângele.

Românca s-a trezit în luna februarie, atunci când fiica sa Thea avea deja trei luni. A văzut-o pentru prima dată după șase luni de la venirea acesteia pe lume.

Citește și: O româncă a fost bătută fără milă chiar în fața fiicei sale minore. Agresorul este chiar soțul femeii

„Unul dintre doctori a venit la mine şi m-a întrebat care sunt ultimele mele dorinţe. Iar în acel moment am spus că dorinţa mea este să trăiesc, alături de copiii mei, pentru că vreau să stau cu ei, să-i văd cum cresc”, a declarat Nicole Tuna, româncă din Marea Britanie, potrivit jurnaliștilor de la  Observator

Femeia a fost internată aproape un an de zile la secția de Terapie Intensivă

Românca Nicole Tuna, care mai are acasă un băieţel în vârstă de şase ani, a petrecut în total aproximativ 360 de zile internată pe secția de terapie intensivă şi a fost conectată la aparate performante care i-au

ajutat plămânii să respire. În toată această perioadă, soţul ei a parcurs zi de zi mai bine de două sute de kilometri, ca să-i fie alături de aceasta. Românca a ajuns să-i numească pe medici şi pe asistenţi a doua sa familie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O adolescentă, în vârstă de 15 ani, a murit în timp ce făcea amor cu iubitul în mașină

Kerry Pooley, asistentă medicală a declarat că: „Să putem să plângem de bucurie pentru Nicole este absolut minunat şi un mare impuls pentru moralul echipei, să vadă că toată munca grea a dus-o pe Nicolo acolo unde trebuie să fie, adică să-şi alinte copiii în seara asta”.

Românca a declarat că e fericită că va începe a doua viaţă şi va preţui fiecare clipă alături de familie.

Citește și: Declarațiile cutremurătoare ale unei fete care a scăpat de la agenția de modele a lui Morel Bolea. „Am tăcut și am făcut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si