Românca în vârstă de 80 de ani a fost localizată de Poliția Locală din Mijas după ce vânzătorul din supermarket a alertat autoritățile în legătură cu găsirea unei genți pline de bani.

Citește și: El este unul dintre cei mai bătrâni tați din lume. Cine este femeia care l-a făcut părinte la vârsta de 82 de ani

Femeia a fost găsită datorită unui exemplu de onestitate din partea unui angajat al unui magazin Aldi din Mijas, Malaga, Spania.

Pe unul dintre raioanele centrului comercial a fost găsit o geantă în care se aflau aproape 9.000 de euro în numerar. Angajatul a sunat imediat la poliția locală pentru a anunța descoperirea.

Angajatul supermarketului a ales să facă o faptă bună

Oamenii legii au mers la supermarket și l-au interogat pe vânzător imediat. Mai mult, au găsit în interiorul sacoșei și un carnet de bancă aparținând unei românce, pe care au reușit să o localizeze la scurt timp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil ce au putut să facă carabinierii după ce au văzut o româncă plângând! Femeia stătea afară, într-o ploaie torențială

În birourile sediului Poliției Locale din Mijas, au verificat că această femeie, octogenară, era proprietara legitimă a banilor. Potrivit Diario Sur, proprietara a explicat că, în urmă cu câteva zile înainte, scosese o sumă mare de bani pentru a face mai multe plăți și că, din greșeală, a uitat geanta când s-a dus să facă cumpărăturile.

Românca nu se aștepta să-și mai recupereze banii

Norocul i-a surâs româncei în vârstă de 80 de ani, care a reușit să recupereze banii pentru că au căzut în mâinile potrivite. 

"Nu și-a ascuns surpriza față de întoarcerea neașteptată a banilor. Nu se întâmplă în fiecare zi să pierzi 9.000 de euro, și cineva să îi găsească și să ți-i dea înapoi", a povestit ea potrivit  jurnaliștilor locali.

Citește și: Incredibil! O femeie, fostă profesoară, i-a lăsat averea sa unui bărbat care i-a fost elev în urmă cu 5 decenii

Poliția Locală din Mijas ne reamintește că atunci când o persoană găsește un obiect de valoare, trebuie să îl predea imediat unui agent al autorității, care îl va duce pe canalele oficiale pentru a încerca să dea de urma proprietarului său.

Citește și: Miracol în Italia: o statuie plânge cu lacrimi de sânge


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si