Totul a început în momentul în care cuplul a refuzat să achite nota de plată pentru ceea ce au consumat. Nemulțumiți că nimeni nu le dă dreptate, inculpații au devenit agresivi, ajungând chiar să-l atace pe proprietarul localului. Mai mult, aceștia au spart și o vitrină.

Citește și: „Zi proastă” pentru o româncă din Italia! Femeia a fost prinsă la „vânătoare” de portofele

Autorii scandalului din restaurant sunt un bărbat în vârstă de 32 de ani din Gambia și o femeie în vârstă de 31 de ani din România. Duminică, 19 martie 2023, la orele dimineții, cei doi au fost arestați la Milano sub acuzația de tentativă de jaf agravat, după ce au provocat panică în incinta unui bar din Piazza Bottini.

Românca nu s-a potolit nici în prezența polițiștilor

Conform reconstituirii efectuate de carabinieri, cei doi inculpați ar fi consumat mai multe băuturi alcoolice în bar, iar ulterior au încercat să plece fără să plătească consumația. În drum spre ieșire, aceștia au fost opriți de proprietar, un chinez în vârstă de 28 de ani, care le-a cerut socoteală. Cuplul ar fi reacționat violent și au aruncat cu o sticlă în el, mai apoi ar fi spart o vitrină, ar fi sustras din aceasta o altă sticlă.

După tot scandalul, inculpații au încercat să se facă nevăzuți. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Dezmăț la beție în fața unui club. Momentul șocant în care femeile se bat și cad pe stradă- VIDEO viral

În timp ce încercau să fugă, scandalagii au fost opriți de o mașină de poliție care trecea prin zonă, care a observat că românca în vârstă de 31 de ani alerga spre gară, urmată de bărbat în spatele ei. Echipajul de poliție a hotărât să îi oprească pentru a afla ce se întâmplă. După ce au reconstituit ce s-a întâmplat, cei doi au fost arestați.

Totodată, românca este acuzată de daune agravate, deoarece a lovit portiera mașinii oamenilor legii, notează  jurnaliștii străini.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si