Femeia, infectată cu Covid-19, a fost internată, duminică, la spitalul din Avezzano. În momentul internării, aceasta avea un nivel scăzut de oxigen în sânge. Odată ajunsă la spital, conform presei locale, femeia a creat o mulțime de probleme medicilor. Chiar dacă starea ei de sănătate nu era una bună deloc, românca a refuzat tratamentele pe care le urmează, de regulă, bolnavii de Covid-19.

Citeste si: Azi intră în vigoare noi norme de călătorie în interiorul Uniunii Europene

Starea de sănătate a femeii s-a agravat pe timpul nopții

În timpul nopții, starea sa de sănătate s-a agravat, iar femeia a murit. Ea locuia în Italia, în Luco dei Marsi, de aproximativ 30 de ani.
„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 8 februarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 36.269 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 193 decese, dintre care 9 anterioare intervalului de referință. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis, marți, GCS.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Primul transport de tablete anti-Covid 19 a sosit la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

Numărul deceselor a început să crească și în România

Numărul deceselor a început să crească și în România. În 24 de ore, 184 de persoane au pierdut lupta cu viața.
Numărul total de infectări a depășit pragul de 36.000 de cazuri.

În Capitală, rata de incidență a explodat din nou, depășind nivelul de 34 la mia de locuitori, nivel nemaiatins de la debutul pandemiei.
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este marți de 34,29 cazuri la mia de locuitori, conform Direcţiei de Sănătate Publică.

Este cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrată până acum în Capitală.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 8 februarie. Număr uriaș de decese în 24 de ore. Rata de infectare, un nou record în Capitală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si