O româncă din Italia, în vârstă de 32, a fost găsită moartă în locuința ei. Aceasta s-ar fi sinucis din cauza iubitului, aflat în arest la domiciliu, care o agresa în repetate rânduri.  

Femeia ar fi fost supusă la chinuri îngrozitoare, bătăi și abuzuri, iar aceasta nu a mai putut suporta.

Citește și: O studentă de 21 de ani a fost îngropată de vie de fostul iubit

Cei doi români au început o relație în 2020. Astfel, ea a ajuns de mai multe ori la spital și la poliție, iar într-un final, anul acesta, bărbatul a fost condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare pentru actele de violență extremă ale cărei victimă a fost iubita lui, relatează La Stampa. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie disperată și-a ucis soțul cu un cuțit

O studentă de 21 de ani a fost îngropată de vie de fostul iubit

O tânără de 21 de ani a fost îngropată de vie de fostul iubit. Un tânăr de 22 de ani ar fi vinovat pentru cele întâmplate, iar acesta ar fi recunoscut faptele.  Tânărul a fost respins de fosta prietenă, fapt care l-a dus să facă acest gest necugetat.

Acesta a legat-o cu cabluri înainte de a o îngropa de vie, se arată în documentele anchetatorilor.  

Citește și:  Ea este femeia de 46 de ani care și-a ucis concubinul. Bărbatul a fost descoperit de vecina lui

Procurorul Carman Matteo SC a declarat că Singh a ucis-o pe femeie ca un act de răzbunare după ce a fost respins. Ea a spus că el a planificat uciderea înainte de a o răpi de la locul ei de muncă, în martie 2021. 

Corpul tinerei Kaur a fost găsit îngropat într-un mormânt puțin adânc lângă pârâul Moralana, în nordul mijlociu al SA.

O femeie de 46 de ani și-a ucis concubinul. Bărbatul a fost descoperit de vecina lui

Într-o garsonieră din Câmpina au avut loc scene terifiante. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis. Suspectă în acest caz ar fi iubita lui. Trupul său abandonat pe  holul blocului a fost descoperit de o vecină,  care a fost îngrozită. Femeia a fost arestată preventiv sub acuzația că şi-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă. Trupul bărbatului a fost găsit în scara blocului. Acesta era cunoscut drept unul cu probleme, vecinii sunând în repetate rânduri la Poliţie din cauza scandalurilor pe care cei doi le făceau.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO-Agent de pază, amenințat cu maceta. Incidentul s-a petrecut la benzinărie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si