Close sidebar
Close sidebar

O romanca de 34 de ani, asistenta medicala in Italia, a facut zeci de victime printre barbati. Ce le facea oamenilor e ireal. Jurnalistii din Peninsula spun de ea ca e diabolica

Italienii sunt disperati sa dea de urma unei romance de 34 de ani, o tanara asistenta medicala, despre care jurnalistii din Peninsula spun ca este diabolica.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanca este angajata la sectia de Ortopedie a unui spital din Padova si ea esste acuzata ca a drogat mai multi barbati, iar mai apoi le-a durat banii. Fata se pare ca isi alegea victimele din randul pacientilor, dar si din al colegilor.

Ea este cea care luna trecuta si-a invitat un coleg la cina, l-a drogat cu somnifere, apoi i-a furat cardul bancar si a retras de pe el 250 de euro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Anchetatorii italieni au stabilit ca respectivul coleg de serviciu nu este singura victima a romancei. Oamenii legii au descoperit ca cel putin zece barbati au fost drogati si furati, aproximativ in acelasi fel, de catre tanara romanca.

Asistenta opera dupa o metoda sigura. Ea isi invita victimele acasa si le oferea cate un pahar de vin rosu in care punea un somnifer pe baza de Benzodiazepina, substanta gasita in cantitati mari in casa romancei.

In momentul de fata exista o ancheta in desfasurare si romanca este data in urmarire in toata Italia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI