Ieșeanca a ajuns după gratii după ce și-a bătut crunt partenerul de viață. Omul obținuse un ordin de restricţie împotriva ei, dar tânăra a încălcat decizia instanței și l-a agresat fizic pe concubin.

Citeste si: VIDEO| Un conflict sângeros a izbucnit la Cluj între doi medici, unul francez, iar celălalt marocan

Pentru fapta ei, femeia a fost pedepsită cu închisoarea.

Ea avea antecedente de violență în relație, iar concubinul ei obținuse un ordin de restricție pe numele său. Cu toate acestea, agresoarea nu a ținut cont de nimic și a sărit la bătaie.

Caz inedit în Iași

Întâmplarea s-a petrecut în comuna Popricani. Între victimă și agresoare existau neînțelegeri mai vechi, iar femeia nu a mai ținut cont nici de ordinul de restricție emis de instanță.

Citeste si: Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violenţă în familie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 17 martie a.c., o femeie de 28 de ani l-ar fi lovit pe concubinul său, încălcând totodată ordinul de protecţie emis împotriva ei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 martie a.c., femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Citeste si: Petrecerea de logodnă a unor minori a fost spartă de polițiștii din Buzău

Poliția a reținut-o inițial pe femeie pentru 24 de ore. Apoi, instanța a decis să o pună după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si: Tânăr din Sibiu, înjunghiat de mai mulți bărbați pentru că nu a închis ușa, într-o benzinărie. Nicio persoană care a fost martoră nu a intervenit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si