Se pare că bucuria româncei a fost de scurtă durată, deoarece, în momentul în care s-a dus la notar cu testamentul scris de mână de fostului ei concubin, a trebuit să se confrunte cu fratele defunctului.

Citeste si: O femeie a fost bătută crunt în mijlocul unui magazin din Maramureș. Un bărbat a atacat-o printre rafturi, în fața clienților

Bărbatul susţine că actul este fals şi a dat-o în judecată, relatează publicația  La Stampa.

Lupte grele pentru a pune mâna pe averea moștenită

Fostul concubin al româncei, un italian în vârstă de 60 de ani din Cellarengo, s-a stins din viață din cauza unei boli grave. Fratele bărbatului a contestat în instanţă testamentul şi o denunţă pe femeie de fals. A fost ordonată o expertiză, iar ancheta condusă de Luigi La Sala, fost şef al poliţiei criminalistice din Torino, a înclinat în favoarea autenticităţii moştenirii. Dacă actele erau false, românca risca să ajungă pentru ani grei în spatele gratiilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Motivul pentru care juriul din România a fost eliminat de la Eurovision: ”O asemenea neregulă este fără precedent!”

,,Expertiza noastră a fost realizată de grafologul Claudio Rosellini şi întăreşte teza de apărare. Documentul a fost scris de mână de partenerul clientei mele, înainte de a muri”, a susținut avocatul femeii în instanță.

Cu toate acestea, românca tot nu poate intra în posesia moştenirii lăsate în urmă de partenerul său, pentru că deşi în primă fază s-a decis clasarea dosarului, fratele bărbatului a contestat decizia.

Un judecător urmează să ia decizia finală, care poatr fi sau nu în favoarea româncei.

Citeste si: Dans pe băncile liceului cu profesoara la catedră. Imaginile care au ajuns virale pe internet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si