Evenimentul a avut loc sâmbătă, 16 octombrie, într-un centru comercial din Curtatone. Polițiștii au arestat-o pe românca în vârstă de 37 de ani. Aceasta nu avea un domiciliu stabil și nici antecedente penale. Autoritățiile au descoperit că femeia avea mai multe bunuri ascunse sub haine.

Citeste si: Certificatul Covid, obligatoriu de azi în Italia

O româncă a fost arestată de autoritățile italiene după ce a fost prinsă la furat 

Personalul responsabil de securitate a sesizat, în primă instanță, un bărbat ce se comporta bizar. Individul s-a plimbat printre rafturi, a sustras mai multe produse, pe care le-a scos din ambalaj și le-a ascuns sub haine. 

Între timp, acesta s-a întâlnit cu femeia de origine română și i-a dat bunurile sustrase. Aceasta, la râdul ei, le-a ascuns sub haine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bărbatul a părăsit centrul comercial și a fost de negăsit. Românca s-a îndreptat către casa de marcat, unde a achitat o parte dintre produsele pe care le avea în coș. În momentul în care a dorit să parasească magazinul, românca a fost oprităde polițiști.

Autoritățile au descoperit că femeia avea ascunsă mâncare pentru animale în valoare de 700 de euro și au arestat-o.

Potrivit autorităților italiene, românca va fi prezentată judecătorilor de la Tribunalul din Mantova, fiind judecată în stare de libertate.

Citeste si: El este românul care a bătut trei femei pentru o stație Nintendo și o consolă de jocuri. Ce pedeapsă va primi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si