Close sidebar
Close sidebar

O româncă din Italia a fost prinsă la furat folosind o invenție specială. Cum arăta fusta femeii

O româncă în vârstă de 32 de ani din Minerbio (Bologna), a fost prinsă de oamenii legii în timp ce încerca să iasă dintr-un supermarket cu marfă furată. Femeia ascunsese marfa într-o fustă concepută special pentru a fura din magazine. 

Alexandra Costea,

O româncă din Italia a fost prinsă la furat folosind o invenție specială. Cum arăta fusta femeii

[Sursa foto: colaj istock.com - stiridiaspora.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O româncă în vârstă de 32 de ani, care nu era angajată și domiciliată în Bologna, a fost prinsă de oamenii legii chiar în momentul în care voia să iasă dintr-un supermarket cu mai multe articole neplătite.

Citește și: Seria ”pachetelor sângeroase” continuă în Spania. Trei scrisori-capcană cu ochi de animale au fost trimise la Madrid, Barcelona şi Malaga

Incidentul a avut loc pe data de 30 noiembrie 2022, în jurul orei locale 11.00, în momentul în care carabinierii au intervenit într-un supermarket din Minerbio pentru a identifica o clientă care încercase să părăsească localul prin activarea sistemului anti-furt pe care spera să-l fi eludat.

Românca avea o fustă special concepută pentru furat

În primă fază, românca în vârstă de 32 de ani a negat că ar fi sustras ceva din magazin ceva, precizând că intrase în supermarket doar pentru a cumpăra o gustare și că nu avea nimic altceva asupra sa.

Cu toate acestea, în momentul în care a fost a fost supusă unei percheziții corporale, oamenii legii au descoperit că românca avea în posesia a aproximativ cincizeci de pachete de ton ascunse într-un buzunar interior al fustei, special conceput pentru a ascunde bunurile furate.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

O româncă din Italia a fost prinsă la furat folosind o invenție specială. Cum arăta fusta femeii

[Sursa foto: stiridiaspora.com]

Citește și: O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată

Toate bunurile furate de româncă au fost recuperate și returnate managerului supermarketului. Femeia a fost reclamată de carabinieri pentru tentativă de furt calificat. 

Citește și: Georgeta a fost executată în Italia cu o armă cu alice. Polițiștii nu au niciun indiciu despre cel care a ucis-o pe româncă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI