O româncă este acuzată de autoritățile din Cantabria de escrocherie după ce a stors de aproape un milion de euro un bărbat din Spania, după ce, timp de mai mulți ani, au avut o relație de „prietenie intimă”. Angajată la un club de noapte, femeia a fost dată în urmărire internațională după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare, însă nu s-a prezentat în fața instanței de judecată la data stabilită. 

Conform presei spaniole, românca ar fi luat de la bătrân, profesor de meserie, suma de aproape un milion de euro în decurs de 3 ani, sumă de care pensionarul nu dispunea, însă de care a făcut rost prin vânzarea a 3 proprietăți și prin 5 împrumuturi de la 4 bănci, iar unul de la un prieten. Oamenii legii nu au găsit-o la ultima adresă cunoscută, așa că femeia a fost dată în urmărire internațională. 

În ianuarie 2021, magistrații au dispus să o trimită la închisoare pentru 6 ani, decizia fiind confirmată inclusiv de către instanța supremă. Pentru fapta de care este acuzat, româncă trebuie să plătească o amendă în valoare de 4 320 de euro și să-i înapoieze victimei fraudate suma de 922 000 de euro, conform presei spaniole.

Citește și: Povestea polițistului fals din Prahova. Cum a reușit un bărbat să se dea drept agent de poliție, timp de doi ani. Este ireal cum a fost depistat

Pensionar spaniol, fraudat de o româncă cu aproape un milion de euro

Femeia i-ar fi cerut bani pensionarului invocând diferite motive, cum ar fi probleme grave de sănătate, accidente sau probleme de familie. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

În anul 2015, pensionarul a întâlnit-o pe femeia de 35 de ani în clubul de noapte în care lucra, iar de atunci a dezvoltat o pasiune pentru ea, pasiune care l-a adus la sapă de lemn. În proces, românca a menționat că banii pe care i i-a dat erau în schimbul serviciilor sexuale pe care le oferea.

„Știa perfect că nu-l înșel și că trebuie să mă plătească pentru a fi cu mine. Banii erau pentru mine", a spus femeia în proces.

„Ni se pare o sumă mai mult decât excesivă pentru prestarea de servicii sexuale”,  au concluzionat magistrații.

Aceasta i-ar fi spus bătrânului, printre altele, pentru a face rost de bani, că urmează să fie supusă unei operați pe creieri sau pentru a-și extirpa uterul și ovarele. Cât despre banii pe care i-i trimitea constant, aceasta a spus că banii i-au fost furați din cont de hackeri. Legătura dintre cei doi a fost ruptă de femeie în momentul în care bătrânul nu i-a mai dat bani.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Până în momentul de față, pensionarul nu a putut recupera niciun ban de la româncă.

Citește și: VIDEO Patru tineri din Bacău dați în urmărire! Fapta ireală pentru care acum riscă să ajungă după gratii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si