Mai exact, este vorba despre trei femei din Venezuela, victime ale româncei și brazilianului. Femeile au fost ținute ostatice și forțate să muncească pentru răpitori între lunile martie și aprilie ale anului 2018. În toate cele trei cazuri, criminalii procedau la fel. Cei doi parteneri căutau un profil al unei femei cu serioase dificultăți financiare și îi oferea  „șansa”  să vină în Spania cu  „contract de muncă”.

Citeste si: Tragedie în Sălaj: O femeie și-a bătut soțul până acesta a decedat

Doar uneia dintre cele trei victime i s-a spus adevărul, acela că va ajunge să practice prostituția în Spania. Celelalte două femei din Venezuela au fost înșelate sub pretextul că vor veni în țară unde vor primi  „un job de chelneriță cu un salariu de 800 de euro plus bacșiș”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi escroci le-au trimis victimelor câte un bilet de avion dus-întors, dar și o rezervare la hotel, timp de 10 zile, dar și bani în numerar. Astfel, cei doi au încercat să păcălească autoritățile, iar toată călătoria celor 3 femei să pară doar o vacanță în Spania, victimele fiind considerate turiste.

Una dintre cele trei victime a reuși să evadeze din calvarul cuplului

Ajunse pe tărâmurile spaniole, cele trei victime au fost închise în bordel. Venezuelanele au fost forțate să se prostitueze fără să fie plătite cu nici măcar un cent, deoarece cuplul considera că încasările erau pentru cazare, întreținere și plata datoriei contractate pentru cheltuielile călătoriei.

Citeste si: Accident grav în Timiş: Un bărbat a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un tir

Femeile au fost forțate să muncească nouă ore pe săptămână, 11 ore în weekend, și amendate dacă refuzau sau părăseau clubul chiar și cu o cauză justă, cum ar fi când mergeau la spital. Una dintre ele a reușit să evadeze din camera în care românca ar fi încercat să o oblige să întrețină relații sexuale contra cost.

Inculpații se confruntă cu presupusele infracțiuni de trafic de ființe umane și prostituție coercitivă precum și favorizarea imigrației clandestine, la care se adaugă și infracțiunea de agresiune sexuală în cazul bărbatului.

Citeste si: China este afectată de cele mai intense ploi din ultimii 60 de ani. Inundațiile au provocat daune uriașe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si