Close sidebar
Close sidebar

O romanca din Timisoara a ajuns viceprimar la Berlin. Cine este Ramona Pop

Ramona Pop este o romanca nascuta la Timisoara, care a fost aleasa in 8 decembrie 2016 unul dintre cei doi viceprimari ai capitalei Germaniei. Ea este reprezentanta a Partidului Verde din Berlin.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit activenews.ro, in campania electorala, Ramona Pop a militat pentru modernizarea gradinitelor si scolilor, care trebuie restaurate si pe care vrea sa le aduca intr-un stadiu adecvat de functionare. Ea a mai spus ca isi doreste sa introduca mai multe trenuri S-Bahn in reteaua de transport in comun.

Ramona Pop s-a nascut la Timisoara in anul 1977 si a emigrat in Germania, impreună cu familia ei, in 1988. A absolvit liceul la Munster si s-a specializat in studii politice la Institutul Otto Suhr din cadrul Universitatii FU Berlin.

In 1997 s-a inscris in partidul Die Grunen, iar din 2006 a ajuns membru in Parlamentul regional din Berlin. Din 2012 este copresedinte al fractiunii din Camera Deputatilor.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI