Iniţial, s-a crezut că femeia ar fi murit în urma unui atac de cord, dar, după ce au vorbit cu vecinii, oamenii legii au catalogat decesul ca fiind suspect. Se pare că sunt voci care susţin că ar fi fost vorba de o dispută familială terminată tragic.

Până să caute alte explicaţii, oamenii legii vor aştepta rezultatul autopsiei, ca să se vadă dacă suspiciunile vecinilor sunt întemeiate.

La ora 1.30, bărbatul a sunat la 118, dar, când au ajuns la faţa locului, medicii n-au mai putut să facă altceva decât să constate decesul femeii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Când bărbatul a avut certitudinea că soţia sa a decedat, a făcut o criză de nervi şi a agresat medicul şi asistentele medicale de pe ambulanţă, astfel încât a fost necesară intervenţia carabinierilor.

Carabinierii din localitate, sub ordinul maiorului Donato Pontassuglia şi al locotenentului Andrea Riccio, au reuşit să îl calmeze pe bărbat şi au redactat raportul înaintat Procuraturii.

Sursă: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si