Cutremurele din Turcia au adus panică în rândul locuitorilor din întreaga țară, iar supraviețuitorii sunt căutați printre dărâmături.
Cristina, o româncă stabilită în Gaziantep, a vorbit cu jurnaliștii de la WOWBIZ și a povestit cum arată Iadul de după cutremur.

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale oamenilor, după seismul din Turcia: ,,Măcar să murim împreună în același loc. A fost singurul lucru care mi-a trecut prin minte''

Oamenii au ieșit în stradă și au încercat să-i salveze pe răniți.
Ultima replică a accentuat și mai tare panica în rândul locuitorilor, iar aceștia stau în frig sau în mașini de frica altor replici.

"Acum două minute a fost o replică atât de mare, în cât am crezut că o să cadă totul peste noi. Noi am fost în spital, eram la etajul trei, am așteptat să se termine totul și am ieșit afară.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Profesorul Gheorghe Mărmureanu a vorbit despre cutremurele care au avut loc în Turcia și dacă există probabilitatea ca tragedia să aibă loc și în România

Toți pacienții, cei care pot să se miște, sunt afară. Noi am ieșit și stăm în mașină. Este absolut îngrozitor. Nu știm efectiv unde să fugim și ce să facem, iar afară este o vreme teribilă. Lumea este afară, panicată, în ploaie. Este de neimaginat și nu știm ce să facem", a mărturisit ea, pentru WOWbiz.ro.

Cristina spune că oamenii se tem să se mai întoarcă în locuințe

În decursul unei ore au fost înregistrate alte 10 replici.

"Toată lumea este panicată, nimeni nu vrea să meargă acasă pentru că nu se știe cât au fost de distruse clădirile și replicile care sunt foarte dese. În decurs de o oră sunt cel puțin 10 replici, iar ele sunt destul de puternice și din această cauză clădirile se pot distruge foarte ușor", a mai explicat Cristina, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Cele mai puternice cutremure produse în România. Cel mai mare seism a avut 7,9 grade

"Ne simțim panicați. Soțul meu lucrează la un spital particular în Gaziantep și noi am venit aici pentru că am considerat că este locul mai bun unde să fim. Fiul meu are 15 ani și s-a speriat foarte tare. Sunt mulți pacienți care vin cu atacuri de cord. Mulți au murit din cauza fricii. Au făcut atac de cord.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cei răniți sunt aduși de ambulanțe de peste tot. Locurile la urgențe sunt peste tot pentru că sunt foarte multe spitale particulare, dar ne temem că aceste replici vor fi și mai intense", a mai povestit Cristina, în exclusivitate.

Citește și: "Ajutați-ne, vă rog!". Fotbalist celebru, prins sub o clădire prăbușită în Turcia. Apel disperat (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si